Mitt nya liv…

Är spännande, det kan jag säga. Mycket spännande…

Lunchen bestod av pasta och räkor och jag är laddad till kvällens dans. Ska planera lite inför en avslutning med barngrupperna. Ett par samträningar och egna danser och sen bjuda in föräldrarna, det blir kanonbra.

Det är alltid kul att bjuda in föräldrar och visa vad man gjort under terminen. Det är ju 12 gånger man brukar träffas och man leker, gör övningar, tränar balans och gör olika steg på vad vi kallar för diagonalen. Sen gör man även en koreografi.

Jag brukar försöka få ihop 2 olika koreografier under en termin. 2 olika låtar och 2 olika koreografier brukar funka jättebra. Några gillar den ena låten och några den andra. Man får sin favorit helt enkelt. Jag också.

Sen planerar jag en annan sak. Dud fyller 40 år nästa år och det ska ju bli jättekul. Vi får se vad föreningen hittar på. Jag ska i alla fall bidra med en sak under våren och den jobbar jag med för fullt just nu. Återkommer om den!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Mitt nya liv…

  1. Annie skriver:

    Så spännande! 🙂

  2. Emma Engström skriver:

    Men åh det låter verkligen hur spännande som helst! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *