Minus 12, brrr

Jag är ingen vän av kyla och ser gärna att det ligger runt nollan under vintern. Kanske en eller två minusgrader, men inte 12. Leidy vill knappt gå ut och några långpromenader är bara att glömma.

Idag ska jag köra intervaller på lunchen och sen snabbt hem för att äta och duscha. Ikväll blir det lite dans och sen en vända till Norrköping för att lämna Leidy.

Dagarna bara rullar på och man jobbar och jobbar…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Minus 12, brrr

 1. Ethel skriver:

  Nej jag gillar inte heller kylan och är inte intresserad av snö och is. Det är ett hinder när jag har tänkt springa (även om jag har löpardojor med dubbar). Vill inte att det ska störa min planering. Är i ”full” gång med tänket att klara av halvmaran i maj. Är inte så långt bort som det kan verka just nu :-).

  Du håller verkligen igång! Beundransvärt.

  • Pia Widlund skriver:

   Hur går det att springa med ice bugs? Jag har funderat på att köpa men gillar ju inte att springa ute när det är så kallt

   • Ethel skriver:

    De är helt nödvändiga om det är is i spåret. Jag kan inte springa och vara rädd i t.ex. nerförslut att jag ska halka. Is kan det ju vara även om det inte är jättekallt ute. I alla fall i löparspår i skogen där det ligger kvar längre än i stan. Lös snö funkar inte så bra.

 2. Hej! Vad kul att du tittade in hos mig på Nässelblom & choklad. Visst är det onödigt kallt nu, man blir onödigt frusen och spänd. Någon minusgrad är helt okej men inte när det börjar bli minus tio eller kallare. Härligt med ljuset idag i alla fall – fast jag hoppas att det snart blir mildare väder. Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *