Minnen från landet

 

Jag minns flickan som hoppar hopprep, jag minns blommorna och pojken och flickan

 

Jag minns flickan med pudeln och korven, och jag minns änglarna med blommor

 

Jag minns albumen jag satte in alla bokmärkena i och jag minns flickan och pojken med blomkorgarna

 

Jag minns barnen på bänkarna och jag minns den gula och den rosa klänningen med glitter på. Och jag minns barnen med djuren

Vilka minnen jag hittar när jag rensar gamla lådor. Saker jag trodde var borta, kastade eller uppbrända. Men där låg dom. Mina älskade bokmärken. Jag måste bara sätta mig ner och titta på dom, kanske kolla om det fortfarande säljs album för bokmärken, eller om man bara scannar in dom och sparar dom i ett moln…..

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *