Mina blåa skor

Jag skickade ju efter 2 par skor och dom första hade jag i onsdags i Stockholm. Dom här får stå i garderoben ett tag, tills sommaren kommer.

Jag har varit ute en stund och krattat löv. Det är jättekallt. Solen kom fram en stund och jag gav mig ut direkt men det var kallt i alla fall. Man får dela upp krattningarna så man inte fryser ihjäl.

Det är en mysig pysseldag på landet. Fyller på värmeljus, tar fram lite vårbyxor, bär in ved, plockar undan och ska nu fortsätta skriva. Att göra lite mellan stunderna vid datorn är skönt och nyttigt för hjärnan.

Jag håller ju på med 4 manus som ska bli en produktion långt fram och det är mycket som ska stämma. Jag får markera med färgpenna vad som händer i manus ett för att kolla vad som händer med samma sak i manus två. Nu ska jag kasta mig in i skrivandet igen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *