Min favvo kommer trea

Läser i sista numret av Spring, att gång/promenad med eller utan stavar är den mest populära träningsformen, tätt följd av styrketräning. Min favvo löpning kommer på tredje plats. Sen kommer gruppträning/pass på fjärde och cykel på femte.

Löpning på tredje plats

Nåja, jag kör ju ett å annat pass både på gymmet och cykeln men löpning är roligast. Igår tog jag en vilodag. Hade tänkt cykla men jag bestämde mig för att ta det lugnt. Idag ska jag träna i alla fall.

Igår höll jag igång i trädgården och det tar på krafterna det också. Vardagsmotion är inte att förakta och jag ska ut i trädgården en vända idag också. Hoppas det är uppehåll, det ser ut att kunna komma några droppar…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 svar på Min favvo kommer trea

  1. Matilda Berlin skriver:

    Den färgen var verkligen så himla fin på dig <3

  2. Daniel skriver:

    Hej,Hur långt brukar du springa?Syns verkligen på dina ben att du gillar att springa otroligt välsvarvade 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *