Min dag i bilder

Morgonpromenad, en bra vana

Vackra blåklockor kantade vägen

Här i kombo med ormbunkar

Solen var frånvarande idag

Inget badväder

Tur att badhuset var öppet

Det blev en morgonkilometer

Jag hann även fixa iordning lite i sminkväskan inför föreställningen

Sen blev det fika med en danskompis

Och en jättefin present. Tack!

Ännu en dag till ända med cirkelträning uppe vid fotbollsplanen. Jag tror vi var 12 stycken som gjorde armhävningar, utfall, situps, höga benlyft och burpes och sen sprang 200 meter. Om och om igen. Skönt att svettas lite. Det blev ingen cykeltur ikväll heller.

Nu har jag duschat, ätit och lagt mig. Snart blir det ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *