Milen och kycklingsallad

Det blev en mil idag. Solen sken när jag kom hem och jag bytte om i rekordfart. Hade varit på jobbmöte i Nyköping och det regnade på vägen dit så jag var rädd för att löpturen skulle gå om intet. Men det gick bra. Sprang utan klocka, den var inte viktig. Tiden var inte viktig överhuvudtaget. Bara att få springa min härliga fredagsmil och njuta av frisk luft och få rensa hjärnan. Det gick fort och jag hade kraft kvar när jag kom hem. Skönt.

Sen blev den dusch och en kycklingsallad som blivit lite av en tradition på fredagskvällarna. En mil + sallad = fredagskväll. Jag kände mig lite rusen när jag kom hem så jag eldade i kakelugnen och drog en filt över mig i soffan. Jag fick upp värmen ganska fort och bara tanken på brasan gjorde att jag blev varm.

Nu har Leidy varit ute och jag har diskat och plockat ordning. När man har 2 ”hem” ska sommarskor och sommarkläder hem till huset på hösten och lite varmare skor ska fram. Det blir stora väskor och mycket släpande men det går bra. Man får höstfeeling när man plockar fram tröjor i alla fall…

Nu ska jag läsa och sen blir det ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *