Milen klar

Tunga ben, ska jag springa eller ska jag ligga kvar i sängen och se teve, det är ju mysigt om jag tänder brasan… eller om jag bara tar på mig och ger mig ut så slipper jag analysera och tänka. Sån är jag, påt bara, trött blir man, vad gör det. Så härligt efteråt att ställa sig framför vedspisen, öppna luckan och känna flera hundra graders värme sprida sig över mitt svettiga kropp. Lugnet brer ut sig, svetten torkar och jag kommer ner i andning. Slår på kaffebryggaren, tar av mig dom svettiga plaggen och hänger upp dom över vedspisen. Här har det hängt kläder förr, det vill jag lova. Jag har gett mig in i ett nytt löparprojekt och ser verkligen fram emot det. Jag ska berätta mer längre fram. Nu blir det dusch och kaffe.

Och du – solen har kommit fram!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *