Mer testläsning på G

Jag fick hem 42 sidor, början på en bok som jag ska testläsa. Det är jättekul och nyttigt att ta del av andras skrivande. Man ser bra och mindre bra saker och det gäller att leverera dessa tankar på ett bra sätt. Det kan vara otroligt sårande att få negativ feedback om den framförs på fel sätt, det vet jag.

Det är jättekul att det finns en grupp på FB om man kan ta hjälp av. Jag har själv gjort det och det kändes riktigt bra. Det var ge och ta för jag ”bytte text” med en annan tjej och vi hjälpte varandra. Utbyte som lönar sig. Givetvis gäller det att hitta någon som skriver i liknande genre som man själv gör, då blir det lite lättare att ge feedback.

Man får kolla vad författaren vill ha feedback på. Helheten, karaktärerna, storyn, händelsekurvan eller något annat. Oftast är det om helheten är bra, håller storyn? Det kanske är den stora frågan. Nu har jag lite att ta tag i under helgen, spännande!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *