Medlem i cykelklubben

  5 år på landet!

Jahaja, nu är jag medlem i den lokala cykelklubben… Det skulle vara kul att cykla tillsammans med någon ibland. Det blir ju lite oregelbundna tider och oftast ute i stugan som jag tar fram cykeln. Men om man vet att man har en tid och dag att passa så kan man ju vara flexibel.

Hade tänkt att köra något cykellopp under våren/sommaren. Och förhoppningsvis ska jag vara med på ett par Triathlon i sommar. Löpningen och simningen har jag hållit i men det är sämre med cykelträningen.

Först hade jag tänkt köpa en sån där som man kan stoppa bakhjulet i och cykla och se en film, men det blev aldrig av. Tiden för de passen fanns helt enkelt inte. Det blev löpning och dans istället!

Men nu får vi se om jag kan vara med och cykla lite i Ceres under våren. Hoppas på bra väder bara. Just nu är det så kallt att jag bara vill dra täcket över huvudet och sova.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *