Medelålders man – Jag vill gå ner 10 kilo och bli snabb och smidig

Det är intressant att läsa om människor som vill ha hjälp på FB. På FB kan vad som helst hända. Man kan efterlysa rullatorer, skådespelare och hundvakter. Allt funkar, jag lovar. Läst om en som lagat vegetariskt mat med bara 200 kcal istället för 1500….jag undrar vad det var, men det förtäljer inte historien.

Att tro att man kan gå ner 10 kg och ragga recept på FB är ganska dödsdömt. Man får ändra livsstil om det ska funka. Man blir förvånad över hur enkelt folk tror att det är. Man får väl önska mannen lycka till med sig veggokost och ras på 10 pannor. Han kommer säkert bli ganska orkeslös med den kalorimängden, då börjar det klia lite i magen och mellisen kommer fram…

Jag tryckte i alla fall i mig min pasta med köttfärssås på lunchen. Hottade upp tillvaron med lite saltgurka och tomater. En bit fetaost och lite Loka. Känner mig på topp efter benpasset på gymmet. Det flöt på som bara den. Tjoho!

Tungt ska det va……

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *