Massage och snöskottning

Kanske skulle ha bytt ordning på dom 2 men det blev som det blev. Jisses va snö det var på landet. En stor snövall mötte mig och det var bara att parkera bilen längre bort och pulsa upp till verandan och hämta snöskoveln. Sen skottade jag i nästan 2 timmar… Det var skönt när det var klart och jag kunde hämta bilen och köra ända upp.

Sen tände jag i spisen och fixade lite kaffe. Det var gott. Genomsvett och trött kunde jag konstatera att det fortsatte snöa….inget att göra något åt. Det som är borta är borta. Nu hoppas jag att det inte snöar allt för mycket.

Hann inte fota innan det blev mörkt men så här såg det ut tidigare.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *