Mara?

LÅT DIN MARARESA BÖRJA NU!

42 195 meter. Den mest klassiska av distanser. Den ursprungliga och största utmaningen. Är det inte dags att göra slag i saken och förverkliga drömmen? Den om att korsa mållinjen på Stockholms Stadion med gåshud över hela kroppen och stolthet som sprutar ur öronen. Efter den stunden finns det en sak ingen nånsin kommer kunna ta ifrån dig. Faktumet att du ÄR maratonlöpare.

Att ta sig an utmaningen att springa ett maraton är ett tydligt ställningstagande men också något som kan tyckas övermäktigt. Det är därför vi tagit fram det vi kallar Mararesan, ett paket med startplatser till STHLM 10 och Ramboll Stockholm Halvmarathon 2019, samt ASICS Stockholm Marathon 2020. I resan ingår också träningsprogram som hjälper dig hela vägen fram till målet. Gillar du att springa och någon gång låtit tanken om ett maraton flimra förbi medvetandet, är Mararesan något för dig.

Bestäm dig idag. Om drygt ett år vågar vi lova att du kommer vara mer än redo. För det är målet som räknas. Målet att tillsammans med tusentals löpare från hela världen erövra Stockholms gator, i jakt på den så välförtjänta medaljen. Det finaste en löpare kan göra. Ett maratonlopp.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *