Manligt och kvinnligt

Visst finns det skillnader mellan män och kvinnor. Både när det gäller hur vi agerar, vad vi tycker och vad vi gör. Och hur vi tränar, äter och snusar. Häromdagen stod jag bakom en man i kassan som köpte tre stockar snus. Jisses, tänkte jag, han skulle verkligen behöva gå på lite nikotinavvänjning, haha. Men jag antar att det inte är något som han är så intresserad av.

Jag har lyckats hålla mig från både snus och cigaretter under årens lopp och dricker heller ingenting. En riktig renlevnadsmänniska tänker ni, men jag kanske unnar mig andra saker istället. Summan av lasterna är ju konstant. Medan jag klickar hem träningskläder så kanske mannen skulle kunna klicka hem snus på nätet.

Söker man på Google så verkar det finnas en hel del hemsidor som faktiskt säljer snus på nätet, hemsidan jag länkade till är bara en av dom. Snus är ju en omdebatterad sak och det har stått spaltmeter i media om vad som skulle hända om vi inte fick sälja snus längre. Då skulle nog många gå under. Men jag klarar mig, fortsätter att beställa träningskläder istället!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Manligt och kvinnligt

  1. Ethel skriver:

    Fast ett av exemplen du nämner, att män snusar, är nog bara en gammal tradition. Tror förresten att många kvinnor gör det nu för tiden. Inte jag dock :-). Jag tror att skillnaderna mellan kvinnor och män är mindre än vi tror. Min allra bästa vän är min man.

  2. Frida G Svensson skriver:

    jag har snusat sedan jag var 14 år och köper stockar! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *