Många som morgonpromenerar

Jag såg många som passade på att promenera på morgonen. Korta brallor, lillen och hörlurar. Såg jättehärligt ut. Bara att passa på när vädrets makter tillåter. Jag läste att det ska bli mer åska och det är ju ingen höjdare men regn behöver det komma i alla fall.

Att ta en morgonpromenad är något jag borde starta med på semestern. Simning är egentligen det enda som funkar att göra på morgonen för mig men en kortare prommis kanske jag kan vänja mig vid.  Att ta en kopp kaffe och se gå ut för att se solen gå upp kanske kan vara en ny rutin, vem vet?

Och sen ett dopp i min exklusiva pool

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Många som morgonpromenerar

  1. Älskar morgonpromenader. Gullig pool!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *