Måndagar är den snabbaste dagen

Jisses va fort måndagar går. Mycket på jobbet, träning på lunchen, teater efter jobbet och sen till gymmet för att springa 6km i långsamt tempo. Första passet med Daniel Måledal som löpcoach. Vi är 27 stycken i den nybildade FB-gruppen och alla är typ skitbra… Jag tycker att jag är rätt ok men jag ligger på den sämre halvan. Ok, jag kanske inte är yngst men jag hade hoppats på att vara bättre. Å andra sidan, att slå i underläge är inte alltid fel. Det ska bli kul att följas åt i dom 8 veckor vi har framför oss. Imorgon blir det styrka på lunchen och dans på kvällen. Nu mat och sen ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Måndagar är den snabbaste dagen

  1. Eva-Lisa Dezmin skriver:

    Vad du håller igång! Heja dig! 🙂
    Tror säkert du kommer ikapp på den övre halvan, ibland får man bara kämpa lite mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *