Måndag

Solen skiner och jag tror det kan bli en riktigt fin dag. Leidy busar på dagis och jag tar en kopp kaffe. Ikväll blir det rep med Djulö-gänget. En underbar måndag helt enkelt!

Måndag – Piller och pulver

Tisdag – Piller och pulver

Onsdag – Kalle Blomkvist

Torsdag – Charleston-ligan

Fredag – gymmet

Lördag Kalle Blomkvist

Söndag – vila

Hur ser eran vecka ut?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Måndag

 1. Ethel skriver:

  Vad fint det låter att tycka att måndagen är underbar! Det är inte många som skulle säga så, tror jag. Här öser regnet ner. Fast igår var det hyfsat fint, med sol men en aning svalt ändå.

  Det blir en lugn vecka. Jag går en distanskurs för Ann Ljungberg om att skapa intrig. Nya avsnitt kommer en gång i veckan. Sen ska jag läsa igenom den del i mitt uppföljningsmanus som jag skrev under NaNoWriMo i november 2016. När jag är klar med det, blir det att starta nästa stora projekt: att redigera hela manuset.

  • Pia Widlund skriver:

   Va kul det låter med kurs angående intriger! Och Nano, skrev du mycket? Långt? Minns inte om vi diskuterat det!

   • Ethel skriver:

    Kursen är rolig. Har bara fått den första delen än, men det verkar lovande. Ann är duktig som kursledare och är bra på att strukturera studierna. Hon är noggrann.

    För att gå i mål i Nano måste man hinna skriva 50 000 ord och det gjorde jag. Eftersom jag inte tänkte så mycket på hur jag skrev eller om det hängde ihop logiskt och tidsmässigt (fanns inte tid till det) tänkte jag börja med den delen innan jag läser igenom allt från början i rätt ordning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *