Månadens Loddobox

I nytt stolt samarbete med Loddo

Här har vi innehållet i mars månads Loddobox.  En hel del nyttigheter. Softlan sköljmedel är ju perfekt, jag ska ju tvätta imorgon. Energidrycker går alltid åt och efter det kan en tandborstning med efterföljande Colgate Plax munskölj vara på sin plats. Jag passar alltid på att fixa det i badhuset efter simturen.

Flera bra ansiktsprodukter och det tycker jag är bra. Cetaphil Moisturizing Fuktlotion är underbart skön och tillsammans med Cetaphil ansiktsrengöring och Cetaphil Facial Moisturizer som är en ansiktskräm blir man en helt ny människa efter en löptur.

Snacks försöker jag undvika men när det är nyttiga snacks så går det ner. En socker och glutenfri kokosbar med chokladöverdrag tacka jag aldrig nej till efter ett styrkepass. En ny vana kan bli att knapra i sig lite Bondbönor som mellis.

Jag har ju rensat på skohyllan och vem vet, en härlig doftpyramid från IBA kanske skulle göra sig bra mellan löparskorna?

ID-kapning är ett numera känt fenomen och hos SST NET, kan man få hjälp med spärr av värdehandlingar. Det kan behövas en gardering i dessa tider.

Bra saker helt enkelt. Loddo kan överraska som en liten julklapp mitt i våren!!

Uppge koden wp18 så får du 10% rabatt när du beställer.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Månadens Loddobox

  1. Kul med samarbete 🙂 Verkar vara bra saker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *