Hur mår jag egentligen?

Jo tack jag mår bara finfint. Har precis varit på ”återbesök” hos Therese och pratat om mitt kostprogram. Det flyter på och jag har gått ner det jag ska. Jag saknar choklaaaaad….det ska gudarna veta. Men det är ok att ta lite ibland om jag vill.

Men det rullar på bra annars och jag fortsätter. Svårt ibland när man ska ut och äta med kompisar och det bjuds på mat på vissa ställen. Men man får tänka sig för, foka på målet och tänka ”tallriksmodellen”. Kött, potatis och grönsaker.

En klassiker som håller!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 svar på Hur mår jag egentligen?

  1. Annie skriver:

    Så duktig Du är ! heja 🙂

  2. Therese skriver:

    Du är så bra! Kämpa på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *