Månadens hälsomål uppfyllda

Januari – Minskat från 2 sockerbitar till en i kaffet – check

Februari – Inte dricka någon saft hemma, bunkra upp med Ramlösa – check.

Har druckit cola när jag varit ute och ätit, men det tycker jag är ok för det är så sällan. Målen får inte bli maniska.

Det intressanta är att jag skulle lyxa till det och tog en näve winegummin en kväll. Hör och häpna så smakade det inte bra. Det tar ett tag innan man får bort sötsuget, men det kan gå. Och socker äter jag ju fortfarande, men i lite mer begränsad mängd. Man vill ju att hälsomålen ska hålla för en längre stund än vad vissa nyårslöften brukar göra.

Nu går vi in i mars och jag har ett nytt hälsomål för den här månaden. Ett mål är givetvis att upprätthålla sockerbits och saftmålen, men det tror jag inte ska vara några problem. Nu ska jag ta tag i ett nytt mål som jag nästan uppfyllt redan nu. Känns lagom nyttigt och jag är fullt övertygad om att jag ska klara det.

Sen kommer april och jag har ingen susning om vad jag ska ha som mål då. Har du några förslag?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Månadens hälsomål uppfyllda

 1. Dixi Wonderland skriver:

  Kan varmt rekommendera Loka Crush. Finns i flera olika smaker 😀

 2. jessy skriver:

  Håller med Dixi här ovan, Crush är det enda jag gillar när det kommer till kolsyrat vatten! 😀

  Hm, svårt att komma på något du kan ha som mål… är det något du känner själv att detta skulle jag faktiskt kunna ta bort för det gör mig inte bra/gör ingen nytta?

 3. Janie Lindahl skriver:

  Härligt att du är på god väg med dina mål bort från sockret Heja dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *