Man skriver och skriver

Research är något man får ägna sig åt hela tiden. Man lär sig massor när man skriver och kommer på nya miljöer och nya karaktärer som gör saker som man inte är van vid. För några dagar sen skrev jag en kortberättelse om en kvinna och då var jag tvungen att söka inom juridiken. Den här gången sökta jag fakta inom miljön.

Miljön omger oss hela dagarna fast vi inte tänker på det så mycket. Vi har fantastiska naturområden, skogar, sjöar och andra områden som vi bör värna om. Under hösten har jag sett massor av bilder på FB med svampar och bär, mumsigt värre. Skulle någon sabba våran rätt att vara ute i naturen skulle det inte vara kul.

Miljöbalken är kanske inte så kul att läsa i men ska man ha reda på något så är det rätt ställe. Kollade också en del om miljörätt och läste om hur stark den är och hur stort fokus den har på återanvändning och återvinning för att skydda naturområden och den biologiska mångfalden.

Att vara rädd om miljön är viktigare än vi tror. Jag försöker panta flaskor och sortera så gott det går. Ibland är man bra på det och ibland mindre bra. Hur bra är du?

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *