Man kan njuta i Åre

Man kan boka in en helg i Åre mellan den 12-14 oktober om man är springsugen. Man bor på Åre Granen och det bjuds på härliga löpturer i fjällvärlden med Markus Torgeby, Anders Szalkai och Petter. Dessutom blir det god mat och föreläsningar.

Det är kul att åka på löparläger, jag lovar. 2 gånger har jag varit på Skeviks Gård med Sofia Bursjöö som ledare. Man får umgås med likasinnade, får tips och råd och löparglädjen fylls på ordentligt.

Hade jag råd skulle jag åka oftare. Åre är ju lite långt också så man får ta resan i beaktning. Stockholm är lite närmare. Att åka bil tycker jag är bäst. Man kan stanna när man vill och är man fler kan man turas om att köra. Nu har jag bokat in en semesterresa i december som jag ser fram emot, men vi får se vad som händer till våren.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Man kan njuta i Åre

  1. Annie skriver:

    Kul med tips! 🙂
    Hoppas Du har en bra torsdag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *