Man är aldrig ensam

Vare sig du är kung, stadsminister, president eller sångerska, så är du aldrig ensam. Bakom dig står en eller flera personer med, förhoppningsvis, kloka inputs som gör att du tar dig fram på rätt väg och resultatet blir bra.

Kungen har flera sakkunniga som både skriver tal och tar reda på fakta inför stadsbesök osv så att allt ska flyta på. Det finns även dom som ger råd när det gäller att ta beslut om viktiga saker och man hjälper även varandra i större grupper.

Så är det även när man jobbar i studion som sångerska. Jag har lagt på sång på flera gånger både under sista tiden och tidigare inom olika områden. Min högra hand, den jag litar på och den som coachar mig är producenten. Han talar om när jag sjunger snett, när vi ska ta om och när det låter bra.

Givetvis hör jag själv också när det låter bra och mindre bra, men ibland blir man lite slut i öronen och måste ha hjälp, därför är det nödvändigt att vara 2.

Man får inte vara rädd för att ta hjälp. Det finns ju X antal lektörer som hjälper dig med din bok om du vill. Man kan gå kurser och utbildningar inom diverse områden och man måste vidga vyerna och våga säga ja till hjälp inom fler områden.

Att stå i en studio och sjunga kräver inte bara en bra röst och en bra låt. Det kräver att man är 2!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *