Målen rullar på

Det har snart gått 2 månader på det nya året och jag hänger med bra i de mål jag satt upp. Några är hemliga och några är officiella. Det blev ju ett avbräck i början av februari, men nu ska allt rulla som vanligt vad det gäller träning.

Jag har inte hunnit läsa så många böcker än men i börjav terminen är det mest dansplanering som gäller. Dessutom planerar jag ju en teaterföreställning till våren och det är lite att styra med.

Jag brukar försöka gå ut och äta lunch med någon kompis varje månad för att slippa matlådan. Det har varit dåligt med det i januari, men jag har varit ute och ätit på kvällarna istället. Det är trevligare för man får mer tid att prata och behöver inte stressa.

Andra drömmar och mål är på gång och vi får se vad 2020 har att bjuda på!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Målen rullar på

  1. Ethel skriver:

    Låter intressant. Det händer alltid något runt dig ☺.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.