Lyssnar du eller läser du?

Första given, finns som e-bok

Inte som alla andra – novell som finns i ljudboksformat

Nuförtiden har vi många valmöjligheter. Att ligga på stranden med lurar och lyssna på en bok kanske det är många som väljer att göra. Vissa andra väljer att köpa pappersböcker i affären eller skicka efter. Jag håller mig till papparsböcker och skickar alltid efter dom.

Jag har tidigare berättat att jag provat att lyssna på ljudbok och att jag somnade… snark. Jag vill gärna kunna hålla i boken, känna doften och sen ställa den i bokhyllan. Ha chansen att ta fram den, kanske läsa den igen, kanske låna ut den. Det gillar jag.

Läser du eller lyssnar du?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lyssnar du eller läser du?

  1. Emma Engström skriver:

    Gillar verkligen ljudböcker! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *