Lyckad träning och misslyckad löprunda

Härligt när man efterlyser tips på smoothiemaskiner på FB och en snäll Chatarina skänker sin rosa till mig!!! Tack snälla. Så fort jag har slutat fasta ska jag börja testa olika recept, spännande.

Ett lyckat rep idag, skönt att komma igång. På bilden ser vi fröknarna Krikonblad i form av Katarina och Marie. Till höger står konstapel Rask i form av Hans. Bra samspel och bra tempo redan från början. Kommer att bli toppen.

Efter repet skulle jag ta med mig Leidy och ta en löprunda. Spåret skulle ligga bakom en sporthall….joråsåatteee, inte f-n hittade jag något spår. Det blev 247 meter på en torftig cykelbana och en kisspaus. För Leidy alltså. Och en skitsur laddad Pia som nu sitter hemma i soffan.

Jag har jättelätt att tappa sugen när det inte blir som planerat. Då skiter jag i allt och vänder på klacken. En vis? Ja! När allt går som planerat kör jag på, oftast i 110% med ett glatt humör, men börjar det knasa så tappar jag all lust. Så har jag alltid varit. Nu blev det morotssaft och film.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *