Lunchträning

Var iväg till gymmet på lunchen och hann köra ciceps och axlar. Känns jättebra att kunna göra det på lunchen. Det skrivs så mycket på bloggar och i media om kvinnors kroppar. Varför skrivs det så lite om mäns kroppar? Kvinnor tycker att dom ska få vara runda och feta utan att någon bryr sig. Ja, för mig är det helt ok. Jag bryr mig inte. Frågan är vem det är som bryr sig egentligen?

Jag råkar tycka träning är kul och skönt och vill gärna fortsätta med det. Ibland känns det som om man ska ha dåligt samvete bara för att man är normalbyggd och lägger upp träningsbilder på FB och insta. Jag har inte dåligt samvete, ok?

För några år sen vägde jag 78 kilo på 160 cm, det var ingen höjdare. Sen började jag träna på allvar och bry mig om vad jag åt. Då gick jag ner. Idag väger jag ungefär 54 kilo och känner mig bra i kroppen. Det är kul att köpa kläder igen och jag kan springa milen under timman.

Att träna är en livsstil. Att äta för mycket och skylla på tidsbrist och att man hela tiden ”måste fira” något med utemat eller vin/alkohol, är en annan livsstil. Jag har bestämt vilken väg jag vill gå och den livsstil jag valt tycker jag om. Och jag vägrar ha dåligt samvete för det.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lunchträning

  1. Ethel skriver:

    Du är målmedveten och vet vad du vill. Fantastiskt tycker jag! Grattis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *