Lunchspring med tankar om pjäsen

Det blev 5km och jag ökade tempot på slutet. Sakta men säkert går det lättare och lättare. Det blir tufft denna vecka med all träning och start på både det ena och det andra. Men det är bara att köra på.

Imorse hann jag skriva lite på en pjäs jag håller på med. Några sidor då och då och sen läser man igenom allt på helgen. Då är det dags att reflektera och ta fram pennan, stryka och lägga till.

Att skriva är kul. Man får bestämma allt. Vad rollkaraktärerna ska heta, vad de ska göra och vad de ska tycka. Jag hinner tänka en hel del när jag står på löpbandet. 5km tar ca 29 minuter och många tankar hinner fara genom skallen.

Ikväll blir det landet och jag ska fortsätta skriva. Nu är jag på slutscenen och det är nu uppgörelsen kommer…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *