Lunchfemman och kycklingsallad

Det blev 5km på löpbandet på lunchen. Alltid lika skönt att få röra på sig. Sen hem till lägenheten, duscha och äta. Det blir inte en sekund över men det kan det vara värt. Nu är jag pigg och laddad inför en eftermiddag.

Det finns många som undrar hur jag orkar träna. Och svaret är just det, jag orkar träna för att jag tränar. Jag har mina vilodagar, delar upp muskelgrupperna på olika dagar och varierar löppassen så att det blir korta och långa sträckor samt intervaller under olika dagar.

Dessutom tycker jag att det är så himla kul och skönt att få röra på sig. Man får vara tacksam över att kroppen hänger med och att gymmet är öppet. Vi som tränar är försiktiga. Håller avstånd och spritar av maskiner som vi varit på. Om vi hjälps åt så ska vi klara oss ifrån Coronaskiten. Eller hur?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *