Lunch på verandan

Det blev lite kallt efter cykelturen idag. Vätskebrist. Men nu ska jag sätta mig på verandan och läsa en stund och försöka fylla på vätska. Jag dricker inte så mycket annars heller så ibland är det svårt att bara dricka för drickandets skull.

Det blev 1,5 mil lite drygt. Jag hade vindjacka på mig och det behövdes. Ganska friska vindar och sen lite nerförsbacke kan få vem som helst att frysa. Jag kör mycket cardio nu av en anledning. Jag ska försöka bränna så mycket fett som möjligt till på måndag, eller tisdag beroende på väder, då jag ska fotas. Jag äter inget godis och inget extra just nu. Håller mig bara till det jag behöver ha närings och energimässigt för att orka träna. Mer behövs inte. Jag ska försöka komma ner till 54 kilo och det ska jag nog klara.

Nu blir det nat, sen läsa, sen lite trädgård, sen kanske jag somnar in en stund. Lite siesta är aldrig fel. ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *