Lördag = Slödag

Det blev en riktig slappardag igår. Jag simmade 1 km, handlade, fixade mat, sjöng lite och bar in ved. Ok, lite fick jag gjort men sen somnade jag framför en film på eftermiddagen. Skönt att bara somna och inte behöva ställa klockan.

Mellon var sämre än vanligt och jag kan påminna mig om att den andra delfinalen brukar vara riktigt usel. Jag undrar hur många låtas som skickades in och hur de andra lät, kan knappast ha varit sämre än de som framfördes igår.

Idag tog jag en rejäl sovmorgon och har inte gått upp än när jag skriver detta inlägg. Ska se ett avsnitt till av en serie, sen blir det lunch och dags att åka till Lännäs och dansa. Kvällen avslutas i Katrineholm på Dud.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *