Löpning på lunchen

Jag sprang 5km idag på lunchen. Trots mördande träningsvärk så gick det bra. Flåset var med mig och jag var fokuserad. Nån trist teveserie gjorde mig sällskap och jag fick tiden att gå. Känns så underbart att kunna ta tillvara på tiden under lunchen. Det är ju sällan man behöver 60 minuter.

Jag ser några som tar tillvara på lunchen. Mest äldre som inte har några tider att passa, men även dom i min egen ålder som har chans att göra det. Vi lever ju i en stressad värld med massor av åtaganden så varför sitta och slappa på lunchen?

Jag har ju fixat matlådor och det är lika smidigt varje gång att bara värma i micron. Just nu är jag inne i en fick och potatisperiod. Morötter, gräddfil och tomater får göra sällskap på tallriken.

Gör du matlådor?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *