Litteraturafton på Safiren

På söndag ska jag gå på Litteraturafton på Safiren i Katrineholm. Det hade jag nästan glömt, tiden går så fort nu och dagarna rusar fram. Det är ett återkommande arrangemang som anordnas och jag har varit där en gång för många år sen. Det var jättetrevligt.

På söndag är det alltså en fullmatad eftermiddag med olika författare. Dels kommer Helena von Zweigbergk med sin nya relationsroman Totalskada. Sen kommer Jonas Hassan Khemiri, som jag nyss läste en novell av. Dessutom kommer paret Kepler och den föreläsningen ser jag verkligen fram emot. Ska passa på att köpa deras bok på plats också.

Det blir nog en trevlig eftermiddag med mat.

Blir det lasagne månne?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Litteraturafton på Safiren

  1. Emma Engström skriver:

    Tiden går verkligen superfort, hoppas det blir bra på lördag! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *