Lite variation

Jag körde dips och chins i en maskin idag. Det var länge sen och det var skönt att ta upp dessa övningar igen. Sen vanliga benlyft för magen och stående med en 15-kilosvikt i handen och gunga till sidan. Det sägs att det ska ta på magens sidomuskler…. nåja, det känns i alla fall dagen efter och kommer att kännas imorgon eftersom jag bara brukar köra med 10 kilo. Variation helt enkelt.

Ikväll blir det dans och jag har koreograferat de sista stegen till våran dans. Den här gången har jag delat upp gruppen i 2 delar och de har själva fått välja musik och gjort egna steg. Ibland har det varit svårare än de trodde. Det är lätt att säga att vi vill ha en ”häftig” koreografi. Men att göra en själv är inte alltid så himla lätt.

Det är inte bara för att de ska upptäcka svårigheten att koreografera som jag gör denna övning. Det är dessutom en bra samarbetsövning då man har chans att lära känna varandra och samarbeta. Alla tycker det är kul och lärorikt och ikväll fortsätter vi med de egna koreografierna.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *