Lite spring och lite mat

5km avklarat på löpbandet. Imorse när jag kom ut var det faktiskt ganska varmt ute. Det är nästan så jag funderar på om jag ska ta en morgonpromenad någon dag den här veckan. Det kan ju räcka med 20-30 minuter.

Problemet är att min kropp har svårt att träna så tidigt på morgonen. Men jag kanske gör ett tappert försök. Simning är det enda som funkar och det känns som att det är ett skönt sätt att vakna på. Jisses va jag saknar simningen.

Det blev sista kycklinggrytan idag. Jag är inte berömd för att vara bra i köket, men det känns som att den grytan har blivit helt ok. Bra när man har gäster och även bra när man är ensam.

På med dojjan och ut i solen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *