Lite spring blev det allt

Och ett par längdes i bassängen bara för att få sträcka ut kroppen. Sen bastu och den obligatoriska kycklingsalladen på landet. Mörkret är här nu men dagarna blir lite längre hela tiden och man njuter av ljuset så länga men kan.

Jag ska sätta mig ock skriva lite nu. Har en del som måste ner på pränt. Det är så mycket jag kommer på när jag inte sitter vid datorn. Alltid när jag sitter i bilen kommer jag på en massa. Fråga mig inte varför. Kanske för att jag lugnar tankarna på annat och kanske ser något som jag kan använda mig av i berättelsen. Stannar man vid ett rödljus så hinner man tänka mycket…

Var hittar du som skriver din inspiration?

Lysande idéer skapar lite varstans…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *