Lite spring

Man hinner tänka mycket under de 5 km man springer på löpbandet. Jag fick lite nya idéer om dansen och hur jag ska lägga upp det eftersom det ska spelas in och skickas ut länkar. Jag var inte så pigg på att jobba så här men det finns inget annat alternativ. Man får rätta in sig i leden…

Jag kommer troligtvis att filma med min egen mobil och sen lägga in i FB-gruppen som vi skapar. Kanske delar upp det i en inspelning med uppvärmning och en med själva koreografin. Det kan bli bra.

Varje morgon på nyheterna ser man intervjuer med folk som pratar in i sin lilla dator. Jisses va trist. Det kommer att bli opersonligt men det får vi bjuda på.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *