Lite nytt att läsa

Dags för lite nya öcker nu då. 5 stycken beställda. Alltid lika kul att vänta på paket. Som vanligt är jag fast i mina ”säkra kort”. Men nu är det en ny konstellation som jag ska prova. 2 svenska författare som börjat skriva ihop och det kanske blir fler böcker, vem vet?

Jag är så sugen på att börja skriva något längre själv. Just nu blir det bara korta berättelser och jag vill sätta tänderna i något rejält långprojekt. Efter Första given och Två kungar i leken, har det bara blivit korta berättelser. Jag undrar vad som ska få igång min inspiration till längre texter.

Kan streamas ner och lyssnas på

Kan laddas ner och läsas som e-bok

Att skriva en bok tar tid och energi. Men har man en riktigt bra story så är det bara att sätta igång. Men just nu känner jag inte att jag har nån bra story till sista delen om familjen Lilliecroona. Det känns nästan som jag har glömt allt som hände och borde kanske sätta mig ner och läsa igenom båda böckerna.

Om jag gör det kan det kanske sätta igång en massa tankar om vad familjen kan hitta på framledes. Några personer har blivit skjutna, några har dött och andra har råkat ut för diverse otäcka saker. Det är ju en gangsterroman. Hmm, en läsarlördag vore på sin plats….

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lite nytt att läsa

  1. petra skriver:

    Låter spännande med en längre bok,lycka till så kul,kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *