Lite mat i magen

Det blev grillspett och pommes ikväll på restaurang. Skönt att slippa laga mat nån gång. Joans i Vingåker har alltid bra mat och jag hämtar ofta här. Nu valde jag att sitta här och äta, måste se lite människor ibland. Imorgon blir det pasta hemma igen.

Det blev en riktigt skön kväll med sol. Fortfarande blåst men jag tror det har lugnat sig lite. Jag tycker inte om blåst, vare sig att springa eller cykla i. Eller att sitta på verandan och läsa. På tal om att läsa så måste jag passa på att beställa fler böcker snart. Jag vill ha några att välja mellan så man inte bara har en enda. Det kan ju bero på humör vad man vill läsa.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *