Lite mål

Idag blev det 5km på löpbandet! Nu är jag nere på 27,57 på en halvmil och det är just ett av målen inför 2018. Att springa lite fortare. Vårruset blev strax över 30 minuter och mycket berodde på minvänstra fot som inte var 100 då. Men nu är jag frisk och hoppas att få vara det även under 2018.

Jag har ju testat på 2 Triathlon under sommaren. Dels Tisnarbro och sen Mariestad. Jisses va kul det var men jag är ganska dålig och måste bli bättre. Att simma 400 meter, sen slita av sig våtdräkten och på med cykelskor och hjälm och kasta sig upp på cykeln med blöta cykelbyxor är tufft. Sen ska man av med hjälmen och byta skor för att springa 5km efter 2 mil cykel. Det kanske inte låter så jobbigt men det är det.

Att få alla byten att klaffa, att klara av delmomenten, äta rätt, dricka rätt, vara mentalt förberedd och ge gärnet är inte alltid så lätt. Nervositet och dåligt självförtroende kan komma som ett brev på posten…

Mål inför 2018

Springa Startmilen i Örebro under april

Springa Vårruset i Norrköping i maj

Cykla Ceresloppet i juni, 6,5 mil

Saknar cykelturerna

Ett par Triathlon i sommar

Springa Tjejmilen i september

Kanske ett härligt löparläger

Förutsättningen är att jag får vara frisk och kan genomföra mina träningspass när jag vill. Givetvis kan det vara saker som kommer emellan, men det får inte hända allt för ofta.

Saknar asfalten

Och givetvis ska jag hålla igång med mina dansgrupper som kompletterar träningen och håller mig lite vig och smidig.

Och lite simning

Har du några träningsmål inför 2018?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *