Lite lyx

Snart ska min bok bli ljudbok och det är en lååång resa. Jag undrar om man ska ställa till med releaseparty då. Kanske boka in sig nånstans och parta loss lite. Det finns en del ställen som är lite mer lyxiga än andra och där man kan boka in allt möjligt. Hur kul skulle det inte vara att åka på teambuilding eller boka konferens på ett schysst ställe.

Det finns ju många sätt att knåpa ihop en konferens eller en teambuilding på och det som är viktigt är ju att få det å personligt om möjligt. Och givetvis att alla kan medverka som är med.

Omgivningarna är en viktig del av ingredienserna. Skogar och sjöar kan vara en trevlig del eftersom man oftast vill byta miljö när man åker bort. Och alla har inte tillgång till en fin utsikt eller bra miljö där man jobbar.

Man kan ju passa på att göra det extra festligt med både helikopterfärder och turer med ribbåtar. Eller varför inte laga mat med en mästerkock, abonnera en egen skärgårdsbåt eller vandra på Stockholms hustak. Inget för den höjdrädda kanske…

Vi är i stort behov av att stänga av mobilerna och internet ibland, få äta god mat och andas annan luft. Det behöver kanske inte vara så många nätter, men några dagar varje halvår är vi förtjänta av tycker jag. Vare sig vi åker själva eller med jobb eller i andra grupperingar.

En kick-off behöver ju inte vara längre än en dag och kan innehålla en hel del energikickar för arbetsgruppen. Att bara få logga ut och börja med en trevlig lunch tillsammans kan ge energi för ett bra tag framöver. Och Sverige är vackert. Det finns så många ställen där vi kan koppla av och njuta på.

Har du något favoritställe?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lite lyx

  1. Ethel skriver:

    Vad roligt! Viktigt att den som läser kan göra boken rättvisa. Du är väl bra själv på att läsa upp en berättelse, eller hur? Jag har ju båda mina noveller inlästa av skådespelare, men jag har inte lyssnat på någon av dem. Vågar inte …

    • Pia Widlund skriver:

      Gör det, det är jättespännande. Jag är sugen på att läsa in mer själv faktiskt. Ska undersök möjligheterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *