Lite lunchträning idag

Det är många som tränar i vårt avlånga land och det går mode i både det ena och det andra. Just nu tränar många med bärbar teknologi. Inte för att jag vet om dom tränar mer eller mindre eller blir bättre eller sämre men populärt är det. Något annat som är populärt än gruppträning. Man vill vara social, träffa andra och bokar man sig till ett pass kan det vara svårt att boka av och då blir det lite press.

Högintensiv intervallträning är också på tapeten och populärt hos många. Vi blir äldre och äldre och just träningsprogram för äldre blir mer och mer populärt. För att inte tala om kroppsviktsträning.

Det är American College of Sport Medicine som för 13:e året i rad har frågat tusentals proffs inom hälsobranschen. Intressant att veta vad som gäller ”over there”. Jag tror det är liknande i vårt land, annars blir det nog så snart.

Jag hann i alla fall springa 5km på lunchen. Jag har från mars höjt tempot från 10,6 till 10,7. Det kanske inte är så mycket tycker man, men jag lovar, det är det!

Längtar till sommaren.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lite lunchträning idag

  1. Ethel Hedström skriver:

    Längtar också till sommaren. Eller iaf till våren. Några gånger när jag sprungit den senast tiden har jag känt en liten, liten vårkänsla i luften. Men det blir så härligt när vårdofterna kommer. Har jag inte känt än så länge. Och så skönt att slippa bylta på sig en massa.

    • Pia Widlund skriver:

      Ja, att springa i mössa och överdragsjacka är inget kul, jag har en förmåga att alltid ta på mig för mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *