Lite input

Nu har hösten rivstartat. Även om jag har en grupp kvar på söndag att starta så känns det som om alla har vaknat till och är redo för mörkare tider. Mysigt på sitt sätt.

I september ska jag gå på en föreläsning och i december ska jag på Fitnessmässan. Däremelln blir det flera teaterföreställningar så jag får lite input under den mörka hösten. Jag har alltid tyckt att det varit både roligt och intressant att gå på föreläsningar. En bra föreläsning kan sätta igång tankar som legat och grott länge, eller helt enkelt få in dig på en helt ny bana.

Är det en riktigt bra föreläsare så blir det lättsamt och innehållsrikt. Tiden flyger iväg och man minns det länge. Förhoppningsvis är det någon som kan hålla ångan uppe så man slipper titta på klockan under föredraget, det har ju hänt nån gång.

Egentligen spelar det ingen roll vad vederbörande föreläser om om det är något riktigt intressant. Man kan bli faschinerad av nya idéer och bara låta hjärnan insupa den energi och fakta som ges. Helt underbart.

Jag tycker själv det skulle vara intressant att föreläsa. Antingen om mig själv och min träning eller om teaterbiten som jag jobbar mycket med. Hur jag tänker inom träningen, vad jag prioriterar och hur jag planerera för att hinna med.

Eller om hur man tänker när man ska göra en uppsättning. Vad börjar man med? Vad ska man tänka på och vad har jag lärt mig under mina år som regissör/producent? Det är en spännande och faschinerande värld att ta sig in i för den som inte varit där. Vi får se vad som händer. Under tiden får jag njuta av hösten i alla fall.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *