Lite input

Jag har anmält mig till en kurs där man ska lära sig att skriva låtar. Jag har ingen aning om vem kursledaren är eller om kursen är bra så jag får väl starta med lite låga förväntningar. Den ska börja i november.

Man kanske blir sågad direkt med den typ av musik man skriver, eller annars är den ok. Jag tror i alla fall det finns en hel del att lära sig och det är bara att passa på när något dyker upp.

Att skriva är inte lätt, att skriva så det rimmar är svårare. Men vem har sagt att det måste rimma? Allt kan inte rimma tycker jag. Då blir det som en dikt i musikform. Det är egentligen inte fel men det blir lite mer liv i texten om inte allt är perfekt.

Jag ser i alla fall fram emot kursen och jag lovar att uppdatera er om vad jag tycker och hur det går. Jag har små låtideer i skallen och snart ploppar det ut något mer.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *