Lita på mig – av Anders Roslund

En Hoffman och Green thriller. Vilken bra bok. Ewert Green är kär i en kvinna och hon visar sig inte vara den hon utger sig för. Kärlek blandas med svek och besvikelse i Andesr senaste bok. Spänningen är brutal och jag kommer på mig själv med att hela tiden vilja veta mer.

Organdonationer och prostitution är huvudingredienserna denna gång och det finns nog mycket sanning i det som ska framstå som en berättelse i fantasins tecken. Människor behandlar andra som mindre vetande och utnyttjar kvinnor som behöver hjälp. Ingen är egentligen förvånad.

Jag har kommit in i läsandet igen och ska nu börja med en annan bok. Jag ska även göra en bokbeställning så jag har över de kommande helgerna. Jag har saknar+t läsandet och det går inte att bara kolla Netflix…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *