Lilla biceps, var tog du vägen?

Körde ett axel och bicepspass på lunchen idag. Jag har inte satsat på styrka vad det gäller överkroppen, en simtur på lördagarna får räcka med dips och chins en gång i veckan. Men nu börjar det lugna ner sig och jag kan tänka mig att lyfta några hantlar emellanåt för att få lite fart på axlarna och biceps.

Att träna på lunchen funkar jättebra. Jag byter om på jobbet innan jag åker och sen direkt till gymmet och kör det jag ska. Inget prat, ingen FB, inget annat som stör. Korta intensiva pass är det som gäller. Sen på med överdragskläderna och hem. Jag hann duscha, värma maten i micron, diska och äta. Är man ensam är det ju inte så mycket disk.

Imorgon blir det ett intervallpass. Mina 4×4 minuter funkar alldeles ypperligt att köra ett lunchpass. Jag svettas som en liten bäver men det är bara hem och duscha och äta. Ett par lunchpass per vecka blir det och det är skönt att kunna utnyttja den tiden eftersom Leidy är på dagis eller hos dagmatte då!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Lilla biceps, var tog du vägen?

 1. Ethel skriver:

  Jag tycker chins är så himla svårt. Är du bra på det?

  • Pia Widlund skriver:

   Nej, det är så j-a tungt. Jag kör i maskin och avlastar med 15kg. Tänkte att jag skulle kunna gå ner till bar 10 kg, men det lär dröja….

 2. Emma Engström skriver:

  Härligt med intervaller! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *