Leidy Fashion i samarbete med Garmland Guld och Silver

Äntligen kan jag och Johanna presentera smyckesserien. Den lilla ballerinan som står i en ring och bara väntar på att få hänga runt din hals eller i ditt öra.

Smycken inspirerade av dansen som jag burit med mig sen barnsben. När jag kom i kontakt med Johanna skapade vi denna smyckesserie tillsammans. Jag gillar att vi kombinerat enkelheten, elegansen och kvinnligheten i den lilla ballerinan och vi har fler idéer som kommer.

Smyckena är blyfria och nickelfria och finns i silver och rosé guld.                                          De är givetvis tillverkade av återvunnet material. Örhängena finns både för dig som har hål i öronen eller för dig som vill ha med skruv.

Kontakta mig för priser och leverans här

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *