Låt 2021 bli ditt bästa år

Dags att köpa köttbullar och skinka. Göra chokladgodis och knäck. Äta så man storknar och slappa på soffan. Visst är det skönt och visst ska man unna sig det. Men man måste även röra på sig och börja tänka på maten som något man BÖR äta inte MÅSTE.

Jag utbildade mig till Licensierad Kostrådgivare via Anki Sundin under förra vintern. Det var en toppenutbildning och jag lärde mig massor. Maten är viktigare än man tror och även om man tränar som besatt så finns det ingen chans att kunna bygga upp en stark och snygg kropp om man inte kollar innehållet på tallriken.

Kombon träning – bra mat – bra sömn – är outstanding för att du ska må bra. Kosten kan jag hjälpa dig med genom att göra ett kostschema som bygger på vad du äter idag. Jag ger dig även lite generella bra-att-ha-tips. Maila mig på piawidlund67@gmail.com så förklarar jag mer.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *