Längtar så till sommaren

Jag längtar efter våren och sommaren såå himla mycket nu. Att vakna en lördag och sen ut och springa en stund för att sen sätta sig på min fina inglasade veranda och fylla på med lite vätska. Det är underbart. Om nån månad ska jag försöka börja springa ute igen.

Jag har glasat in verandan för några år sen och det ångrar jag inte. Det är kul att fixa lite hemma och det är skönt att slippa snö och blåst. Det finns ju så många olika sätt att använda sig av glas. Allt från glasväggar och duschkabiner till trappräcke inomhus. Det som är smart med glas är att man inte behöver bestämma sig för någon färg.

Man kan ju hitta olika glaskonstruktioner lite varstans nuförtiden. Ryds Glas är ju ett ganska stort företag inom glas och det är ju inte bara bilglas som dom levererar. Det finns många olika och roliga lösningar på att inreda med glasdetaljer.

Glas är ju inte glas i den bemärkelsen som det var för, att det går sönder fort. Nu är det glas som håller. Hur många gånger har man inte sprungit in i padelhallens glasväggar till exempel. Det har åtminstone jag gjort.

Det är bara att sätta igång att planera hemma och som vanligt är det bara fantasin som sätter gränser.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *