Landet, matinköp och löpning

Lite frukt

Bröd och grönsaker

Rädisor

Potatisskivor i ugnen

Och en laddning ägg

Det blev bara 5km. Jag tänkte spara benen inför morgondagens cykeltur. Kändes bättre idag och mer kraft i benen. 29,11 är inget att skryta över, det ska bara bli bättre. NÄr jag kom in i köket och slog på kaffe bryggaren hällregnade det. Då var jag nöjd med mitt beslut att inte ta milen…

Handlade mat och har ätit en kycklingsallad från pizzerian. Fredag liksom.  Nu har jag förberett ägg och potatis. Kycklingen ska tina och sen ska det stekas. Ett gäng med grönsaker, försöker variera mig men är fortfarande ganska dålig på det. Ska bli bättre.

Nu ligger Leidy i soffan och jag sitter bredvid. En kvällstidning, lite ramlösa och en film. Sen ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Landet, matinköp och löpning

  1. Amanda skriver:

    Åh vad gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *